Actualizați serverele Samba imediat după resetarea parolei de recuperare și vulnerabilitățile DoS

Nimic nu vine gratuit, în special online. V-ați fi în regulă, permițându-vă câteva servicii plătite criptocurrentelor să utilizeze sistemul dvs. în loc să plătiți taxa de abonament?

Cele mai multe site-uri și servicii gratuite se bazează adesea pe veniturile din publicitate pentru a supraviețui, dar acum există un nou mod de a face banii utilizându-se computerul clienților pentru a genera valute virtuale. Sa constatat că o aplicație de programare, numită Calendar 2, cuprindea exploatarea criptografică în schimbul accesului liber la funcțiile sale premium, însă dezvoltatorul trebuie să-l scoată de la Apple App Store ca urmare a rapoartelor că nu funcționează conform destinației.

 

Exploatarea criptologică nu este un concept nou, dar tehnologia a explodat recent, după ce hackerii au găsit o modalitate excelentă de a face milioane de dolari prin deturnarea computerelor pentru a efectua în secret servicii miniere de tip cryptocurrency în fundal fără cunoașterea sau securitate cibernetica. Din cauza acestei criptocurmente, exploatarea minieră a apărut ca una dintre cele mai mari amenințări din ultimele luni, generând sentimente negative față de această schemă de venituri alternative. Cu toate acestea, se pare că Apple nu are nicio problemă cu această alternativă, dacă dezvoltatorii de aplicații iau consimțământul utilizatorului pentru criptarea banilor.

Dezvoltat de Qbix, Calendarul 2 include mai multe caracteristici decât aplicația obișnuită Calendar care vine însoțită de MacOS și costă 0,99 $ pe lună sau 17,99 $ taxă o singură dată prin achiziții în aplicație. Cu toate acestea, aplicația a inclus recent o caracteristică prestabilită care deblochează funcțiile plătite “avansate” ale Calendarului 2, permițând aplicației să exploateze în fundal moneda digitală cunoscută sub numele de Monero (XMR) pentru dezvoltatorul său.

 

Dar, din păcate, aplicația conține două erori serioase: una care a menținut funcționarea minerului Monero, chiar dacă utilizatorii au încercat să renunțe la setarea implicită și oa doua problemă care a determinat minerul să consume mai mult ciclu de funcționare CPU decât era intenționat. “A mâncat un procesor de 200% până când l-am găsit și l-am omorât.” Nu m-am așteptat la o infecție cu minerale de la un vânzător de App Store. Ca răspuns la aceste rapoarte, fondatorul Qbix, Gregory Magarshak, a recunoscut problemele și a decis să elimine funcția de extracție din aplicația sa, citând câteva probleme legate de codul sursă al minerului, lansarea buggy a acestei caracteristici și o dispreț personal pentru calculul “dovada muncii”. Pentru a obține mai multe informații, vizitați acest link.

Leave a Reply